Kaitseliidu Võrumaa malevas tunnustati tublimaid kodutütreid ja noorkotkaid

Kaitseliidu Võrumaa malevas tunnustati tublimaid kodutütreid ja noorkotkaid

Autor: Liis Kikas

Kaitseliidu Võrumaa malevas on traditsioon, et aasta lõpus, kui suuremad tööd ja tegemised on lõppenud, tunnustatakse tublimaid kodutütreid ja noorkotkaid. 8.detsembril võeti 2016. aasta pidulikult kokku Võru kultuurimajas Kannel, kus lisaks tublidele kodutütardele ja noorkotkastele pälvisid kiituse ka aktiivseimad rühmad, kuulutati välja toetavaim KOV ja kaitseliitlane.

2016. aasta on olnud Kreutzwaldi rühmale tegus. Rühma esindus on olnud väljas nii maakondlikes kui ka vabariiklikes laagrites, samuti võistlustel. Edukaimaks kujunes kabe- ja malevõistlus, kus võideti üks esimene ja kaks teist kohta. Koostöös Osula võistkonnaga saavutasid nooremad kodutütred vabariiklikul matkamängul teise koha.

Tänu aktiivsele osalemisele kogu aasta vältel pälvis Kreutzwaldi rühm rühmadevahelises võistluses III koha. Varem on sama koht saavutatud Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumi nime all 2008. aastal.

Viimased uudised

Töökuulutus

Võru Kreutzwaldi Kool Otsib uueks õppeaastaks: vene keele õpetajat; muusikaõpetajat; eesti keele ja kirjanduse õpetajat (osaline koormus); klassiõpetajat (ajutiselt äraoleva...